«ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ» Τρίτος κύκλος

Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής «ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ» θα αρχίσει να μεταδίδεται από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 9.15 το βράδυ, από το ΡΙΚΕΝΑ.

Στον τρίτο κύκλο συγκλονιστικές εξελίξεις θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Κάποια χρόνια μετά, στο χωριό καταφθάνει ο μυστηριώδης άρχοντας Μαρκάντωνας, που έχει αγοράσει το αρχοντικό, ένας λιγομίλητος και σκοτεινός χαρακτήρας ο οποίος δεν αποκαλύπτει σε κανένα από πού έρχεται. Η Χαμπού ζει ευτυχισμένη στο χωριό παντρεμένη με το Νικηφόρο κι έχουν δύο αγοράκια. Η Ορτού εξακολουθεί να είναι μόνη της, ζει με τον Άρακλο και την Κακουλλού και αρνείται να δώσει διαζύγιο στο Ματθαίο, που στο τέλος του δεύτερου κύκλου είχε φύγει με τη Ρεβέκκα. Τι απέγιναν όμως αλήθεια η Ρεβέκκα κι ο Ματθαίος; Βρήκαν την ευτυχία που ονειρεύονταν; Η Αφρούλα έχει πια μεγαλώσει και ζει με τη μάνα της Χρυσούλα και το Γαβρίλη και διαχειρίζονται τον καφενέ. Πού βρίσκονται ο Μαξής κι ο Χρυσήλιος και γιατί δεν μιλούν για τη Φιγενού και τη Ροδού; Ποια είναι η νεαρή γυναίκα που φτάνει στο χωριό και ποιον ψάχνει;  

Σενάριο: Μαρία Αβρααμίδου, Σοφία Μουαίμη.

Σκηνοθεσία: Κόριννα Αβρααμίδου, Κώστας Ορθοδόξου.

Παίζουν: Κώστας Δημητρίου, Κρίστοφερ Γκρέκο Χρύσανθος Χρυσάνθου, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Γιάννα Λευκάτη Λάμπρου,  Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μιχάλης Σοφοκλέους, Μαρία Μαστρίδου, Παναγιώτης Λάρκος, Αντρέας Τσέλεπος, Πέτρος Γιωρκάτζης, Μέλπω Κολόμβου,   Ιωάννα Κορδάτου, Γιώργος Λώρης, Σπύρος Γεωργίου, Νικολίνα Μουαίμη, Γιώργος Χατζηκυριάκος,Φωτεινή Γεωργίδη, Ειρήνη Αντρονίκου, Γιώργος Κυριάκου, Μαρία Μουστάκα, Ελένη Μολέσκη.

Έκτακτες συμμετοχές: Όλγα Ποταμίτου, Γιάννης Κόκκινος, Στέλιος Αντρονίκου, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Σίμος Τσιάκκας, Γιώργος Σοφοκλέους και τα παιδιά Νικόλας Γαλίδης, Γιώργος Σταύρου και Απόστολος Καζαμίας.